You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KURBAĞALARI ÜRKÜTMEYEN ‘İYİ’; ACUN ILICALI

General
Acun Ilıcalı, çok tanıdık bir hikâye, içimizden biri, iyi aile çocuğu, kimseyi rahatsız etmiyor, attığı bir taş falan da yok ortada ama yine de her ihtimale karşı kurbağaları ürkütmüyor, ortalamaya riayet ediyor, sırtının sürekli sıvazlanması bu yüzden. İşgal ettiği alan’ın kurallarını oldukça iyi bilen bir televizyon fenomeni olarak popüler kültüre verdiği üstün hizmetlerini karşılıklı beslenme faaliyeti içersinde misliyle geri alacak kadar parlak ve vasat bir girişimci. Duyarlı ve yardımsever, T.C ve PR.
Ülkenin en güçlü adamının annesi vefat ettiğinde program yapmayacak kadar üstün bir yas ahlakına sahip mesela. Girişimci ve vefakâr. Saf tuttuğu ve otağını kurduğu yer, her zaman; toplumun ahlaki değerleri. Evliyken başka bir kadından çocuk yapması da öyle.
Acun Ilıcalı, sekülerlerin ve dindarların prime time ‘ortak’ noktası, barış ve sevgi güvercini, kusurlu idol, yeni patron. Hayallerinizi gerçekleştirmeyi vaat ediyor size, her akşam ülkemizdeki bütün evlere peşin fiyatına taksitle ‘format’ satıyor. Ajite edici hikâyelerinin gönüllü müşterileri; sosyal yaşantısı ol(a)madığı için günün bütün yorgunluğunu atma ümidiyle ‘eğlence’lik televizyonlarına zanax içermiş gibi sarılan bir halk.
Olabilecek en amaçsız ve faydasız biçimiyle sunulan algı kilitleme garantili düşük dozlu hafif uyuşturucularla hücum edilen bir kitlenin iğdiş edilmesi meselesi; -bu işler böyle dönüyor abi’cilere rağmen- pek mühim.
Toplumun zayıf yanlarını, zaaflarını ve duygu aralıklarını iyi kontrol ediyor, çalışılmış pozisyonlara giriyor zaten sıklıkla. Ne yani, biz ondan kültürel irşad faaliyetlerini başlatmasını falan mı bekliyoruz televizyonda, hayır, ekrana kurduğu panayırıyla Acun ta en başından beri haklı aslında; o halka istediğini veriyor. Sırtının sürekli sıvazlanması bu yüzden.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: KURBAĞALARI ÜRKÜTMEYEN ‘İYİ’; ACUN ILICALI
Kendisi, tabiri caizse dünya cambazlarının Türkiye şubesinde çalışıyor. Ve "bizler" cambazlara tahammülü olmayan topraklarda "kendi" olmaya çalışan bir bilinçle yaşamaya çalışıyoruz.

Diğer yandan yine kendisi, bir program ithalatçısı. Makbulümüz olmayan popüler kültürlerin taşıyıcısı.

Dünya cambazları için Türkiye ile bağ kurulmasında ve nakliyecilik yapılmasında bir piyondan daha fazlası değil.

m.erturan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
acun u takip ediyorum...en çok mütevaziliğini seviyorum ..o kadar paranın içinde rahatça siyah tişörtünü sırtına geçirip dolaşması farkını gösteriyor...gösterişsiz biri

ALLAH muvaffak etsin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ya hu yazı Acun'u övmüyor ki, haklı olarak iğneliyor.

Allah muvaffak etmesin o ve onun gibi popüler kültür pompalayıcılarını..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben insan olan yönünün görüyorum..popületisini veyahuy ithalatçılığına bakarsak evet insanları eğlenmeye sürükleyen programcılığında ALLAH ıslah etsin...mütevaziliğine gelince mütevazi oaln herkesi ALLAH muhaffak etsin

çok tezat bir düşünce diyeceksin kardeşim ama ben bunu hissediyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tamam kardeşim..haklısın bazen göz görüneni göstermeyebiliyor...şöyle elimi başıma aldım ve beş dak düşündüm..baktığım yerden tekrar baktım yanlış görüş içindeymişim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH hepimizden razı olsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.