You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kuranmeali.org ve gerçekler!

kuranmeali.org ve gerçekler!

General
RE: kuranmeali.org ve gerçekler!
Zaten korumaya uğraştığımız yarım imanımız var kardeşlerim onuda böyle zındıklara kaptırmayalım gülücük Misal ben bilmiyordum paylaşandan ve benim görmeme vesile olandan Allah binkere razı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eyvallah kardşeim bu adama hizmet etmeyelm diye açtım konuyu

çünkü ilk bu adam çıkıyor google da

oysa site bu adamın reklamını yapıyor resmen
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülücük Kardeşim dervrimizin şeytanları böyle sosyete hocalarını desteklemeyecekte bizimi destekleyecek :D Bak sende onlar gibi işine gelmeyen ayeti değiştirip bazılarının istediği fetvaları versen seninde reklamını yaparlar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kuran meali için hasenat programı çok güzeldir, pek çok meale ulaşma imkanı ve not alma imkanı var.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Televizyona da çıkıyordu bu adam. Anlatmıyor uyuyordu resmen.
Bilgilendirdiğin için sağol.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kaç para vermişlerse

hep bu site çıkıyor ya :/
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.