You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuran yaratılmış değildir,O Allah kelamıdır

Kuran yaratılmış değildir,O Allah kelamıdır

.
RE: Kuran yaratılmış değildir,O Allah kelamıdır
" mahluk yada değil" ifadesini Şimdi görüyorum.. Arkadaş nasıl bu şekilde yorumladı hayret ediyorum ve hiç yakıştırmadığımı belirtmek isterim..böyle bir ifade "bir anlamda kabul ediyorum mahluk olduğunu, bir anlamda kabul etmiyorum" gibi saçma ve çok çok ters bir ifade olmuş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kur'anın Allah kelamıdır, ehl-i sünnet vel cemeat imamları bu görüştedir ve başta Ahmet bin hambel olmak üzre, aksini düşünenleri tekfir ederler.. bu konulara girmemek en iyisi.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
kardeşlerim,neyi tartışıyoruz.
kur'an Allah kelamıdır ve insanları doğru yola iletmek için,mutlu olabilmemiz için insanın yaşam kılavuzudur.
okunur,anlaşılır ve uyulur...

sevgi hep sizinle olsun...
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.