You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuran'ın Hz.Peygamberin Sünnetine Verdiği Değer

Kuran'ın Hz.Peygamberin Sünnetine Verdiği Değer

LoadinG....*
RE: Kuran'ın Hz.Peygamberin Sünnetine Verdiği Değer
tövbe tövbe yarabbım oglum bız sana sasmı dıoruz bızde sasmıoruz elımızden geldıgı kadar . neyse kardesım kusura bakma hakkını helal et

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benım nıyetım haklı cıkmak degıl kardesım.buharı yı sev veya sevme,fıkırlerıne benımse veya benımseme ama hakaret etmeye gerek yok,hakkında yok...senın bıldıgın dogru olabılır ama benım bıldıgmde dogru olabılır.kesınmıs gıbı hukum vermeye gerek yok...yıne kendı yolundan gıt ama kımseye de onyargılı davranma...sen benden daha ıyı bılırsınkı:bahsettıgın seyler o sahısta varsa senın yaptıgın gıybet,yoksa ıftıradır...her turlu gunahtır yanı...belkı de ehlı sunnet bır alımdır,eger boyle ıse daha buyuk gunah....su zekerıya beyaz ıle ılgılı bahsettıgım olayı hem gordum hem duydum tv de...bu adam ılahıyat mezunu kımsedır.bılıyordur muhakkak en hayırlısı seyın dılını tutumak oldugunu..
selametle...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-02-2010, Saat:11:25 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
guzel kardesım zamanındakı hadıs alımlerınden bırı mezhep alımı Ahmet Bın hanbel...tırmızı,nesaı,ebu davud,bunlarda talebelerı...onun devrınde hadılserı yok saymak bır mezhep alımını 3 sahıh ehlı sunnet hadıs alımnı yok saymaktır bılmem farkında mısın ama...
bı sorum var sana:peygamberımızn hadıslerını yaktırdılar mı yanı?eger oyle ıse o devırden bu devıre peygamberımızden glen bırsey yok...peygamberımzı hakkında gelen hersey dılden dıle aktarılan seyler(yazılı degıl)...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Buharı zamanındakı hadıs alımlerınden bırı mezhep alımı Ahmet Bın hanbel(aynı zamanda hocası)...tırmızı,nesaı,ebu davud,bunlarda talebelerı...onun devrınde hadıslerı yok saymak bır mezhep alımını 3 sahıh ehlı sunnet hadıs alımnı yok saymaktır...
arkadasım boyle mıdır degıl mıdır?ben hadıs kelımesının turkce karsılıgı ıle ılgılenmıyorum kı bana acıklama yapıyorsun!
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.