You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KURAN'I YETERSİZ GÖRENLER

KURAN'I YETERSİZ GÖRENLER

S3Nİ S3VİYORUMM
RE: KURAN'I YETERSİZ GÖRENLER
çok doğru konuşmuşsun cey..bi insanı eleştrmek için önce kendinin çok mükemmel olması gerekiyo hemde böle bi konuda bizim hiç bi alime dil uzatmaya hakkımız yok biz onların zerre kadarları olamayız biz aciz günahkar kullar ne hakla dil uzatabilirizki tövbe haşa...sizi esefle kınıyorumm sadece rabbim size doğru yolu göstersin inş..amin...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
SEYYİTHAN'A CEVABIMDIR:
yanlış anlaşılan nokta şudur mezhep veya cemaate mensup olmak Kuran-ı yetersiz görmek değildir..tam tersi onu iyice anlamak ve muhafaza etmektir.Ebu hanife 6 yaşında hafız olmuş birisidir -ve diğer Mezhep imamları hepsi büyük veliler bunları hiçe saymak biz hangi mertebedeyizde bunlara yanlış diyebiliriz.Adamlar Kuran-a islami hizmet yolunda sünneti seniyye yolunda hayatlarını bu yolda harcamışlar ve bu yolda dünyadan göç etmişler.Hiç mi saygınız yok çok büyük bir vebal alıyorsunuz vesselam..

[/quote]

Sevgili kardeşim,

Kusura bakmayın ama sizin yazınız ,benim yazıma cevap olmamış.

Alıntı:Ebu hanife 6 yaşında hafız olmuş birisidir -ve diğer Mezhep imamları hepsi büyük veliler bunları hiçe saymak biz hangi mertebedeyizde bunlara yanlış diyebiliriz.Adamlar Kuran-a islami hizmet yolunda sünneti seniyye yolunda hayatlarını bu yolda harcamışlar ve bu yolda dünyadan göç etmişler.Hiç mi saygınız yok çok büyük bir vebal alıyorsunuz vesselam..

Yukarıdaki yazımın neresinde mezhep imamlarına saygısızlık var...???
Saygısızlık olan cümlemi gösterir misiniz..?? LUTFEN...!!!

Bu sitede İLK DEFA İMAM-I AZAM hakkında 7 başlıkta hayatı ve fikirlerini getiren,herkesin okumasını isteyen BENİM...
Bu yazıları OKUMADINIZ MI ????

BANA BİRAZ ŞAŞIRMIŞSINIZ GİBİ GELDİ....?????
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
[
[/quote]

bu konuya tamamen katıldığınızı gördüm ve bu yüzden cevap verdim..konuyu tekrar okuyun ve nerelere cevap vermişim bir bakın!
[/quote]

KARDEŞİM,

İyice şaşırdınız galiba,....,

Yazımı okursanız kardeş ÖZE DÖNÜŞE yazısından anladığımı belirtip,
anladığımın doğru olup olmadığını SORUYORUM..

Öze dönüş kardeşe katıldığımı belirtmedim,
NEREDEN ÇIKARDINIZ TAMAMEN KATILDIĞIMI ????

Diyelim ki katıldığımı zannettiniz..!!!!!

Neden yazıyı yazanı değil de beni suçluyorsunuz SAYGISIZLIKLA....???

Bu arada İMAM-I AZAM YAZILARIMI OKUDUNUZ MU ????
İMAMI AZAMIN NE BÜYÜK BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖRDÜNÜZ MÜ ??????
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.