You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kur'an ve bilimsel zihin

Kur'an ve bilimsel zihin

Cezalı Üye
RE: Kur'an ve bilimsel zihin
Yok be, o kadar da değilmiş. Neyse akşam görüşürüz. :D

X2'den hızlısına benim de beynim yetişmiyor. Ayrıca Altaylı da bilinçli soruyor, o da ciddi katkı veriyor. Vay arkadaş başıma ne iş aldım ya. icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-12-2015, Saat:03:18 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
Cezalı Üye
Güzel güzel dinleyemem 4 buçukta çıkmam lazım mesaim bitiyor. Dur şimdi 2 ayağımı bir pabuca sokma. İslamoğlu güzel başladı bakalım neler olucak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
İnsanı yaratmak risk mi? "Allah insanı yaratırken risk aldı" diyor Mehmet Okuyan burada biraz saçmalamış. Yok saçmalık da değil üstü örtülü şirk. Oh be, birinin baştan saçmalaması iyi oldu. Okuyan'ı tümden çiziyorum hacı. Böylece süre iyice azalıyor. heheheh aklımı seveyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-12-2015, Saat:03:38 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.