You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kur'an ve bilimsel zihin

Kur'an ve bilimsel zihin

General
RE: Kur'an ve bilimsel zihin
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Pekâlâ, evrende hiçbir doğa yasasının var olmadığı bir durum olabilirdi;
mantıki açıdan evrende yasaların var olması zorunlu bir durum değildir.
Mantıki açıdan hiçbir doğa yasası olmayan bir evren de var olabilirdi.
Bu yasalar neden var ve kim koymuş ?
Allah her yere ip ucu bırakmış gülücük
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya ben daha once feysten takip ediyordum ama epey onceden.
Mesela ismi bu kadar cok gecmiyordu o vakitler.

Youtube videolarda var katıldığı programlar.
Merak eden olursa bakabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Konu için teşekkürler.

Caner taslamanın birçok videosunu izledim.Dinlemekten zevk aldığım nadir insanlardandır kendisi.Birçok sorunun

cevabını bulabiliyorsunuz kendisinde.Gerçekten başarılı bir insan.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Felsefenin çoğu ahmaklıktır. Hala Felsefe yapıyorsun, düşünüyorsun denilemez.Tefekkür ile Felsefe karışmasın. Caber Taslaman'ın birçok lafina karşıyım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.