You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KUR’AN-I AZİMÜŞŞAN

KUR’AN-I AZİMÜŞŞAN

R4BİA
KUR’AN-I AZİMÜŞŞAN
Ramazan ayı “Kur’an” ayıdır. Çünkü; “Gerçek, Biz Kur’an’ı Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin (o büyük fazl-ü şerefini) sana bildiren nedir? Kadir Gecesi bin aydan hayırlıdır. O’ndan melekler ve ruh, Rablerinin izniyle her bir iş için iner de iner. O gece, tan yeri ağarıncaya kadar selâmdır.” (6)
Kur’an-ı Azimüşşan, insanlara yalnızca doğru yolu gösterir. Sözleriyle, hükümleriyle, müjdeleriyle, mucize oluşuyla insanları hidayete sevk eder.
Kur’an-ı Azimüşşan, Hakk ile batılın, doğru ile yanlışın, hidayet ile delaletin ne olduğunu açıklar. Allah’a nasıl kulluk yapılacağını gösterir. Hayatın ve ölümün mantığını, var oluşun sebeplerini açıklar.
O’nda; hikmetler, insanın hayatı ve ruhu için lazım olan güzellikler, prensipler, ahlâkî ilkeler, öğütler ve ibretler vardır.
Kur’an-ı Azimüşşan bir “nur”dur, insanlık için ışıktır; onların yollarını aydınlatır. O, insana verilen yaşama emanetinin başlangıç noktasını, varacağı sonucu haber verir.
“Kim gece ve gündüz Kur’an okur, helalini helal, haramını haram bilirse, Allah onun etini ve kanını Cehennem’e haram kılar. Kıyamet gününde de O Kur’an, kendisi için kurtuluş vesilesi olur. (7)
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: KUR’AN-I AZİMÜŞŞAN
Rabbim kurtuluşa erenlerden olmamızı nasip etsin!
Kur'anı bizden hoşnut eylesin, ömrümüze şahit kılsın!
Hayatımızı kadir gecesi eylesin!..
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbim kurtuluşa erenlerden olmamızı nasip etsin!
Selam ve du'ayla..

Amin
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbim kurtuluşa erenlerden olmamızı nasip etsin!
Selam ve du'ayla..

Amin .ne güzel dua ediyorsun kardeş Allah razı olsun
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: KUR’AN-I AZİMÜŞŞAN
amin free ne guzel dua edıyosun yaa
bu arada paylasım guzel emegıne saglık cnmrosegul

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.