You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Kul Hakkı
Selamın Aleyküm abilerim ablalarım ben kötü birşey yaptığımı düşünüyorum.1 ay önce bedava spotify premium hesap veren bir site gördüm.Tıkladım ve 1 hesap aldım.Hesaplar Alman serverinden crackleniyormuş.Bende bunu gördüm ama birşey olmaz dedim.Ama sonra kul hakkı olabileceği geldi aklıma acaba ben mi kul hakkına girmiş oluyorum yoksa sitede paylaşanlarmı ?

Kul hakkına ben giriyor isem yurt dışında ki birine ulaşamayacağımdan dolayı hakkını helal etmesini isteyemem.Ne yapmam gerekiyor ?

(Yaşım:14)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Kul Hakkı
Aleykümselam.
Kardeşim hoşgeldin.

Öncelikle tövbe et. Bundan sonra da emek harcayarak kazanmadığın şeylerden uzak durmaya çalış.

Bahsettiğin sitenin içeriğini tam olarak bilmiyorum fakat şimdi burada baktığım kadarıyla İslam'a aykırı müzikler var gibi görünüyor.
Eğer öyleyse onlar senin hakkına girmiş oluyorlar ki o müzikleri dinlemene sebep oluyorlar ve bu sebeple günah kazanmanı sağlıyorlar.
Bu durumda kimseye kul hakkı borcun yok ama alacağın var.

Tabi eğer içinde bulunan imanın sesine kulak verip bu türden gayri İslami yer ve sitelerden uzak durman gerek.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.