Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Küçük kızın kolunu kobra ısırmış!
Küçük kızın kolunu kobra ısırmış!
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
formundasın:sırıtık::sırıtık:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
E evet formumdayım çünkü forumdayım...
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
ilginç bi yaklaşım e geldiğin belli oldu ebuzer
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
özledim seni arar oldu gözlerim
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
özledim seni arar oldu gözlerim
ya ya öyledir, sağolasın
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aslında olaya biraz olumlu yönden bakarsak tamam çocuğun kolunun derisinin bir kısmını dişeri ile sıyırmak sureti ile kobra denen yaratık zarar vermiş rahatsız etmiş olabilir-Allah şifa versin- fakat iyileşip de normal hayata karıştığını düşünsenize ne caka satar ama..."beni kobra ısırdı" "bak gördüğün bu iz kobra yılanının diş izleridir"...böyle de düşünülebilir aslında...nasılsa olan olmuş...:sırıtık:
ilginç bi yaklaşım e geldiğin belli oldu ebuzer
E belli olsun biraz:sırıtık:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi