You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)

KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo iyi anlaşalım o zaman ceso oğlum bak aldığın paranın & 50 si bnm tamm mı anlaştık mıgülücük

çok çok uyanıksın:Dne yüzde 50 si yaa :Dyüzde 5 demek istedin galiba :Dsakal atcaz dedik sen ne sakal bıraktın ne bıyık :Dsaclarda gitti :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)
kes nan ben %50 sini istiyorum işteeTongue
yauw yok yok vaz geçtim %70 i benım olsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kes nan ben %50 sini istiyorum işteeTongue
yauw yok yok vaz geçtim %70 i benım olsun gülücük

100 100 ü senin olsun :Dama ben yarışmaya katılmam o zaman :D:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)
görmedem geçmedimkahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa sende mi gördün zekugülücük

yok görmedimde görmüş gibi davrandımTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çelişkili konuşmasana oğlum gülücük

sanane beTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.