You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)

KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni engelleywenleri bile biliyom ben :D

ceso sana da emrah ın adrsini vereyim mi ama onu engellemek yoka heagülücük

yok verme bana :Deklersem onu çok kafa ütüler bunum yok şunum yok die kahkaha

sen warmısın yokmusuna katılcan:Dhem bana bi sakal atıcaktın :D:Donada b atıverirsin nooolcak:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: KÜÇÜK EMRAH GÖRMEDEN GECMEYİN :)
he he kanki o zaman emrah cesoya bi iki acıklı söz öğretir ceso da canlı yayında uygulargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
evt benim iyi numara yapmam lazım o yarışmaya katılırsam :Dve sitenin reklamını yaparım çaktırmadan:Dayrıca herkese slm gönderim:Demrahı arattırım bana kutu söyler eger büyük olursa oyarım onu :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
oo iyi anlaşalım o zaman ceso oğlum bak aldığın paranın & 50 si bnm tamm mı anlaştık mıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
alay etmeyin çocukla yazık günah bir sevgilisi bile olmamış çok büyük bir kayıpgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alay etmeyin çocukla yazık günah bir sevgilisi bile olmamış çok büyük bir kayıpgülücük

:D:D:Dne sevgilisi olmamış :Devt bir degil bi sürü sevgilim oldu sen nerden biliyon sahraTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
acılarıııııııııııııııın çocuğuyum kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alay etmeyin çocukla yazık günah bir sevgilisi bile olmamış çok büyük bir kayıpgülücük

:D:D:Dne sevgilisi olmamış :Devt bir degil bi sürü sevgilim oldu sen nerden biliyon sahraTongue

ben emrahtan bahs ettim sen emramısınkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.