You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kroluk beirtileri...

kroluk beirtileri...

vampiriçe:):):)
Cvp: kroluk beirtileri...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ya... sipsivri bi ayakkabı, siyah bi takım elbise ve pantolonun altından görününen bi beyaz çorap hayal edin bakemgülücük

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de beyaz spor ayakkabının içinde güsel duruo daha sportıf oluo
ama bazen erkkler siyah ayakkabının içine beyaz çorap giyiyolarpufs
tam bi kroluk örneğiii

al bir kro daha süper ( şaka kübracım emin olgülücük)

sewim ablaaaaaaaaaa değişeceğiz külahları hea Smile
nese şakaymışşşicýn
ama senı de görüoruz turuncu etek giyip altına yeşil çorap giyip dışarı çıkıosunok(sallıom)yesicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: kroluk beirtileri...
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=sühim]
Yok ya... sipsivri bi ayakkabı, siyah bi takım elbise ve pantolonun altından görününen bi beyaz çorap hayal edin bakemgülücük

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sewim ablaaaaaaaaaa değişeceğiz külahları hea Smile
nese şakaymışşşicýn
ama senı de görüoruz turuncu etek giyip altına yeşil çorap giyip dışarı çıkıosunok(sallıom)yesicýn

ama turuncuyla yeşil modaymış da ondanicýn

krolukla alakası yok yani kübracım icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: kroluk beirtileri...
Toplu taşıma araçlarında yaşlılara değil de güzel kızlara yer vermek

bu krıtere sahıp olunca sapık kro oluyor zannımca:D:D:D

Vazgeçilmez aksesuar olan tespihini elden düşürmemek ve değişik atraksiyonlarda bulunmak vs. vs. vs.

bunu eskıden cok yapardım,sımdı tesbıh boyu uzanyınca ıstesem de atraksıyonda bulunamıyorum:D

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
RE: kroluk beirtileri...
Rolleyeshadi ya sendemi onlardandın hayal bile edemiyorum ıyyyyyyy
neyse tesbih boyunun uzaması demek iyi bi şey dimi yani artık ibadet maksatlı taşıosun tesbihi...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.