You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Kötüye gitmek
21 yaşındayım yaklaşık dört senedir namaz kılıyorum. Her gün 5 vakit kılamasamda 3.4 kesin kılıyorum. Namazlarımı kılmaya çalıyorum ama son 6 aydır kendimi bazı kötü şeylerden alıkoyamıyorum. Bazen düşünüyorum namaz kılıyorum yakışıyor mu sana diye ama şeytan çok uğraşıyor her defasında başarıyor. Aklıma hep maun süresinin meali geliyor..Kendime sorular soruyorum..Namazı terk etmekten korkuyorum Sad

Dini yalanlayan şu kimseyi gördün mü?

İşte odur, yetimi itip – kalkan ve yoksulun yiyeceği üzerine teşvik etmeyen kimse.

Bu nedenle, şu namaz kılanların vay haline!

Onlar namazlarından gafildirler,

Onlar, gösteriş yaparlar,

Ve mâûnu vermezler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kötüye gitmek
Allah seni günahlarına rağmen namazı bırakmamış görmek ister

şeytan ise namazlarına rağmen günahı bırakmamış olarak görmek ister

bu ikisi arasında gidip gelsen de

Allah namazın hatrına namazın bereketine senin günahlarını affeder ki namaz kılan insanların günahlarının affedildiği gerçeği vardır

ve en önemlisi de şudur ki,Allah eğer günah işlemiyecek olsaydı insanalrı neden yaratmış olacaktı ki

önemli olan günahlardan kaçmak için çaba göstermektir

imtihan budur zaten

Allah kuluna, ne kadar günah işlemiş de olsa tevbe ederse affederim diyor

Buna rağmen ümitsizliğe kapılmak akılsızlıktır bence
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.