You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Korumalık Yazısı (Bana Biri Bu Yazıyı Detaylı Açıklayabilir Mi)

Yeni Üye
[Resim: 7Qa7.jpg]

Arkadaşlar bunu bir hoca tarafından almıştım aylar önce büyü,sihir vb şeyler için koruma yazısı diye tarafıma verilmişti ama içimde kuşku oluştu acaba sadece para için mi bunu öyle bulup basıp verdi yoksa gerçek manada işin ehli bir kişi gibi mi yazılmış bilenlerden ricam bana detaylı şekilde açıklayabilir mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Korumalık Yazısı (Bana Biri Bu Yazıyı Detaylı Açıklayabilir Mi)
valla hiç hoca vs gitmediğim için.. yorum yapamıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Besmele ile başlamış
Sonra ne anlama geldiğini bilmediğim karışık şekilde rakamlar ve harfler var.
sonra La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.(Güç ve kuvvet sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyladır.) yazıyor
sonra Azrail aleyhisselam ve Rasulullah ile ilgili bir cümle var. (Net anlayamadım)
Sonra Taha suresi 131. ayeti yazıyor.
"Sakın, kendilerini ağır imtihanlarla denemek için, kâfirlerden bir kısmını faydalandırdığımız dünya hayatının çekiciliğine gözlerini dikme, tamah etme. Rabbinin vereceği rızık daha hayırlı ve daha devamlıdır."

Diğer yazılar da benzer şekilde ayetler ve dualardan oluşuyor.

Kırmızı yazıların ne anlama geldiğini bilmiyorum.

Bu kağıtta yazılanlar müspet büyü olarak geçiyor.
Ama...
Bu kağıdı yanınızda taşımak ve fayda göreceğinize inanmak şirktir(Allah'ın şafii ismini bir kağıt ve yazılara vermektir-Ortak koşmaktır).
Kağıdı bir ilaç gibi düşünüp hayır ve şerrin Allah'tan olduğuna inanarak yanınızda taşımanız şirk olmaz.

Ben şahsen Aziz Peygamberimiz aleyhisselatu vesselamın ve sahabe hayatında benzer bir kağıt uygulamasını okumadım, duymadım. Onlar böyle şeyleri yazıp yanlarında taşıdığına dair bir şey bilmiyorum.

En doğrusu Allah'a dua etmek, Peygamberimiz aleyhisselatu vesselama yapılan büyüde olduğu gibi Onun yaptığı gibi davranıp İhlas, Felak, Nas surelerini okumak ve üflemektir.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Devamında Yunus 81-81 Ayetleri var

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Taha 131
Yunus 81-82

Ayetleri var.

Kuranı Kerim açıp bakabilirsiniz.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.