You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Güzel Ve Anlamlı Sözler
"İntihar can alıcı bir konudur." [İbrahim Tenekeci]

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Basit Kadın;Güzel Olmayı Zeki Olmaya Tercih Eder Çünkü Basit Erkekte Zekayı Anlayacak Kafa Değil, Güzelliği Görecek Göz Vardır..
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hayat Bizi Resmen Dört İşlemle Sınar. Gerçeklerle Çarpar, Ayrılıklarla Böler, İnsanlıktan Çıkarır ve Sonunda Topla Kendini Der..
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İnsanların en cömerdi istemeden veren,en asîli de intikâma gücü yeterken bağışlayandır.{Hz.Hüseyin}

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gizli Öznesi Bol Cümleler Kuruyorum.''SENİ SEVİYORUM'' Kimi ? - SENİ - Öznesini Yüreğimde Taşıyorum. Noktaları Kaldırdım ! Sana Uzanan Her Cümleyi Virgül İle Uzatıyorum..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşk,meşktir.(i.paLa)

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Her aşığım diyen aşık olmaz.
Her sevgiden bahseden sâdık olmaz.
İlahi herkes mert bir aşık olmaz.
Sıradan kalplerde "AŞK" derdi bulunmaz...
Mevlana

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Nereden başlasam nasıl söylesem bilemedim ki
Bakta sen anla şu garip halimden diyemedim ki

Bugün öyle dertli, öyle yalnızım ki
Çok ihtiyacim var sana
Bugün bas bağrına
Her halinle gelip, yuva ol bana

Sen yaşamak kadar, güzelsin sevdigim, şu feryadimi duysana
Hayat yorgunuyum, sevda yorgunuyum, çare ol bana

Seni seviyorum, belki senden fazla
Seni istiyorum, duayla niyazla
Seni şu alnıma, yazmayan kaderi
Tanimam asla...

Seviyor musun, sevmiyor musun bilemedim ki
Gitme kal yanımda, kansın damarımda,diyemedim ki

Bir dost arıyorum, bir can ariyorum, herseyimle güvenecek
En kötü günümde, benimle aglayıp, benimle gülecek
Dokunma kalbime, bugün zayıf günüm, istemem böyle görmeni
Bir evet demezsen, bu can bu bedenden gitti gidecek

Seni seviyorum, belki senden fazla
Seni istiyorum, duayla niyazla
Seni şu alnıma, yazmayan kaderi
Tanımam asla...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Küçükken annemden öğrenmiştim''Yerde ekmek görünce nimettir yükseğe koy'' derdi kuşlar yer diye,,, ben sevdiklerimi nimet olarak gördüğüm için onları hep yüksekte tuttum.. Hiç sesleri yok acaba kuşlar mı yedi Sad
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.