You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Güzel Ve Anlamlı Sözler

"Kendimi de koysam ayağımın altına,yetişemiyorum ey aşk;omzunun hizasına"
(İbrahim Tenekeci)

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazmayı başardın şimdi güneşin doğmasını bekle.......
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Biz biz olduğumuz için sevildik bizi satanları bir bir sildik geride kaldı 3-5 kişi kaldık ama içimiz rahat mutluyuz çünkü bu yaşımıza kadar hiç adam satmadık kral olmayanlara taç taktık işte en büyük hatayı burada yaptık......................
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Aşk ki vardır,gerisi vesairedir...(iskender paLa)

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İnsana kalbi pırıl pırıl verilir o onu kendi kendine gömer sonra da aramaya başlar nereye koymuştum diye...
.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gidene karşı Sabır, Olana karşı Rızâ, Gelene karşı Tevekkül, İMANIN GÜZELLİĞİNDENDİR...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ey gönüL ; Madem sığınacağın bir Limanın yoktur,
yoksa dayanacağın İMAN-ındamı yok..??
(MevLana)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Vicdan
KALP penceresinden bakar..

AkıL gözünü kapasa da vicdanın gözü daima
açıktır..
....

(Bediüzzaman Said Nursi)Devamını Gör

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Madem ki insansın.Madem ki duyuyor,düşünüyor,seziyorsun.
BÜYÜK HAKİKÂTİ bulmak için gönlünüve idrakini yoracaksın.Duyduklarını ve bildiklerini söyleyeceksin...Sen söylemezsen,ruhun vasıl olduğu anları,şiirleri, sazlara,semalara söyleteceksin...Bütün bunları dahi söylenecek ölçüde büyük sırlara erdiğin zaman ise
İşte o zaman susacaksın.
Hz. Mevlana

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.