You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Körfezde sular ısınıyor

Körfezde sular ısınıyor

General
Körfezde sular ısınıyor
Malezya, İran'la aralarındaki tüm ilişkileri kesip diplomatları kovdu ve ülkedeki tüm Hüseyni türbeleri yıktı.Suudi Arabistan ülkedeki İran hac işleri ofisini kapattı, İran büyükelçisini kovdu. Tüm vatandaşlarına İran'a gitme yasağı koyduğunu ve İran ile tüm ticari ilişkilerini bitirdiğini açıkladı.Cibuti, Bahreyn, Sudan İran büyükelçisini ve diplomatları kovdu..
Körfezde sular ısınıyor..İran yalnızlaşıyor..Asırlarca Osmanlı'ya ayak bağı olan Persler İslam dünyasına verdiği acıların diyetini ödüyor..Belki yeni bir mezhep savaşı kapıda..Mezhebim için kimseyi öldürmezdim diyorum kendi kendime ama çocuklar geliyor gözümün önüne Rus bombardımanı ile ölen.. ve Ruslara dua eden mollalar.. Katiller..Esed..

e,konür
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Körfezde sular ısınıyor
Yıllar önce başka bir sitede diyorum ki, ırak'tan soran sıra suriyede. Sonra da bize gelecek. Neymiş, komplo teorisiymiş. Şu an suriye bölünmüş, ülkemizin doğusunda iç savaş mevcut.

Şu mezhepçilikten kurtulamadı gitti akılsız ordusu. Hıristiyanlıkta da var ortadoks, katolik onlarda zamanında yedi birbirini ama jeton düştü. Birbirlerine bayılmasalarda, NATO gibi bir kuvvet kurup birliklik oldular.

Tekrar diyorum, 3. dünya savaşı kapıda. Ve kimin kimi vuracağı da belli değil, saflar son dakikalarda belli olacak.

Kendim için korkuyorsam namerdim; ailemi, aileleri, çocukları, kadınları düşünüyorum. Biz gider savaşarız, kurşun bulamazsak canımızı siper ederiz de ya kadınlara çocuklara yaşlılara ne olacak?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-01-2016, Saat:01:21 AM, Düzenleyen: mhmt51.
Yönetici
RE: Körfezde sular ısınıyor
Alla islam ı muzaffer etsin.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.