You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kopya çekene 4 yıl hapis

Kopya çekene 4 yıl hapis

Göğe Bakma Durağı.
RE: Kopya çekene 4 yıl hapis
Rabbim akılı boşa vermemiş. İlk ayetine de boşuna "Oku" emriyle başlamamış.
Kopya bi nevi hırsızlıktır. Hırsızlık ise suç ve günah. Ve kısacası uygulama yerinde olmuş. Bi başkasının bilgisine göz dikip onun emeğini ziyan etmek yerine otusun çalışsın hayırlısını beklesin.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abi ben meslek adaletsizliklerini görüyorum, bu eğitim düzeni ve bu ekonomik düzen sürdüğü sürece sınav düzeni hiçbir zaman tamam olamaz. başta düzeltilmesi gereken şey önce ekonomi ve eğitimin iç niteliği, ki bunu da cahili bir düzenin yapabileceğine ihtimal vermem yaptık diyecekleri şey yine batıl olacaktır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben bu tip bir cezalandırmayı batıl olmayan düzende de olsa savunurum, evet kopya emeğe saygısızlıktır ve el atılmalıdır. fakat emeğe saygı duymayan düzenin eleştirisini de yapabilelim, yapıcılık adı altında kötüyü görmezden gelirsek emin olun bu da yapıcı değildir.

hasbihal kardeş ben zamanla bu batıl düzen üstünden yapılabilecek bir şeye inanmıyorum, aslı batıl olan bir şeyden hak çıkmıyor. sidiği iyi niyetle yüzüne sürsen abdest olmuyor ya, aynı şekilde iyi niyetle bozuk düzene iyice adapte olan müslümanlar hem akideden taviz veriyor hem amelden..
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kardes yapilan yenilikler tr yi osmanli bile yapmaz,laiklige yonelik yeniliklerdir bunlar lutfen islami gormeyelim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.