You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kopya çekene 4 yıl hapis

Kopya çekene 4 yıl hapis

General
RE: Kopya çekene 4 yıl hapis
Uyguladıkları öğretim sistemi akılsızca birde kopya çekene 4 yıl hapis öyle mi, nasıl hesap verecekler hiç bilmiyorum. Bu kopya çekenleri, kopya çekmeyi caydırıcı değil birazcık (varsa eğer) beyinlerini kullansınlar, yoksa da çekilip, defolup gitsinler akıllı insanlar çıkar bir düzen oturtur adam gibi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ailene bir tek senin baktığını düşün. Bir boşluktasın ve o sınavı kazanmak zorundasın, bu yola başvurmak zorunda kalıyorsun. Veee bu yüzden hapise atılıyorsun, kopya çektin diye. Bunun hesabını veremezler, çünkü bu ülkede gerçekten adalet sistemi yok. Allah'ın kurallarına göre hiçbir şekilde yürümeyen bir ülke.. Hesabını soracak Rabbim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Verirler onlar merak etme. RTE efendine şunu da söyle, 90 bin kadın vesika başvurusu yaptı aç, muhtaç oldukları için, önce genelevleri kapatmakla başlasın, oralardan vergi toplayıp bir ülke yönetmesin, sonra konuşuruz senle, şimdi işim var öptüm by gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum haberiniz olsunKizgin
Alnının akıyla çalışıp çabalayarak gecesini gündüzüne katıp sınava hazırlananlar ertesi günü zombi gibi sınava gidenler saftirik enayi ozaman
Çeksin kopyayı kazansın sınavı hakkı olmadan
Hem kopya çekti sınavı kazandı diyelim hangi vicdanla huzurla çıkabilecek rabbimizin karşısına başkalarının kul hakkıyla
Bence 4 yıl az bile..
Hakkı olmadan başkasının geleceğini çaldıkları için

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2013, Saat:02:50 PM, Düzenleyen: Redkit.
General
neresi doğru ki bu eğrilik düzelmiş olsun eğitimde gülücük her aklıma geldiğinde lanetle anıyorum bizi de harcayacak bu sınav sistemi..
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.