You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KONYALI KARDEŞLERİm VARMI?

Yeni Üye
Es-selamınaleyküm kardeşlerim Konyadan kardeşler varmı acaba biz hakka yöneldik bu konuda ders sohbet gibi yardım almak istiyoruz yönlendirebilecek olursa duacı olurum..şimdiden allah razı olsun Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: KONYALI KARDEŞLERİm VARMI?
aleykum selam hoşgeldiniz gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2015, Saat:12:46 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
ve aleyküm selam kardeşim RABBİM sırat-ı müstakimden ayırmasın ,,,dini üzre sabit kılsın yüreğinizi,ayaklarınızı,,,

inşallah yardımcı olacak arkadaşlar vardır
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ve aleyküm selam

konya üyelerimiz var diye hatırlıyorum...ALLAH ın yolunda en doğru şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşALLAH
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hay Maşaallah ne güzel bi karşılama Hoşbuldum ve çok memnun oldum sizlerden şükürler olsun Rabbime gülücük

Ben şöyle ifade edeyim 25 yaşındayım benim gibi arkadaşlarımla birlikte geçmişimiz vur patlasın çal oynasın hızlı geçti anlıyacagınız ve 25 sene boşa yaşadık yani ama çok şükür Allah hidayet nasip etti ve öyle huzur buldumki ... Ama takdir edersinizki çok eksiklerimiz var...Bunun içindir nerde olursa olsun ilim ögrenmeye talibiz fakat çevremizde bu yolda olan pek kimse bulunmadıgı için Siz Güzel Kardeşlerimden yardım istemek amacıyla geldim inşaallah...

Allah sizleri bizleri tüm ümmeti muhammedi hak yolda muvaffak eylesin inşaallah...allahümme amin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ne mutlu ne güzelikler gülücük ALLAH ım yolundan ayırmasın...bol bol okuyun kardeşim...ehli sünnet kişileri okuyun...yalnız bir kenara çekilip elinize aldığınız bir kitap çok kalabalıktan daha hayırlı olabilir çoğu zaman...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.