You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
KONU BAŞLIĞI YOK
-Evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana “Türk” denir...
...
-Bir irtibatta kadından susmasını beklemek; ineğe çilek yedirip “çilekli süt” vermesini beklemekle eş değerdedir...
...
-Esmer bayanlara sesleniyorum; saçınızı sarıya boyattığınızda Marilyn Monroe’ya değil, Trabzonsporlu İbrahim Yattara’ya benziyorsunuz...
...
-Telefonunuzu 5 defa üst üste açmadığınızda sırasıyla polis, MİT ve genelkurmaya haber verebilecek canlıya “anne” denir...
Aref: Acun Bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın...
Acun: Evet tuttum...
Aref: 2 mi?...
Acun: Yok artık!...
...
-Elinde Blackberry, sırtında Burberry, ayağında Fred Perry... Gelberry yar gelberry... Dilbery...
...
-Bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; “Mangoda indirim varmış...”
...
-Erkek bluetooth gibidir. Yanındayken bağlıdır. Uzaklaşınca yeni aygıt arar. Kadın wireless gibidir, hepsini görür en güçlüsüne bağlanır...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: KONU BAŞLIĞI YOK
Bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; “Mangoda indirim varmış...”

bunu ev arkadaşımda uygulayacam :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bu sabah buna benzer birşey yaptım ama ondaki ruh durumu gün sonunda ban a geçti :D
sabahleyin kalktığımda ağlıyordu. ödevi filan bıraktım, hadi çarşıya çıkalım dedim. hemen gözleri parladı süslendi püslendi çıktık. girmediğimiz alışveriş merkezi dükkan kalmadı. günün sonunda bir sürü elbise kitap dergi bilmem ne aldı, ben de ayaklarımın şiştiğiyle kaldım ama şu an çok mutlu :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ona zafer plaza de dünyayı unutur :D
işe yarıyor tabi şiddetle tavsiye ederim :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hadi kolay gele bol şans :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
-Bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; “Mangoda indirim varmış...” ahhaha bende bunu tuttummm :D

teşekkürler.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.