You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KOMİK KOMİK ÇOK KOMİK:)

vampiriçe:):):)
fizikçi matematikçi ve kimyacıdan oluşan bir ekip arazi çalışmaısndadır. birden yağmur bastırır ve yakındaki bir eve sığınırlar. ev sahibinin dışarı çıktığı bir anda odadaki soba hepsinin dikkatini çekere. soba yerden bir metre kadar yüksektedir. fizikçi:'soba yükseltilerek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamş.'yorumunu yapar. kimyacı:'bu şekilde aktivasyon enerjisini düşürülmüş ve daha kolay yakmayı amaçlamış.'der. matematikçi ise:'sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş böylece odanın dünzgün şekilde ısınmasını sağlamş'diye ifade eder. bu sırada içeri giren ev sahibine sobanın yüksekte olmasının nedenini sorarlar. adam cvplar:'boru yetmedi.'
ifadekahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: KOMİK KOMİK ÇOK KOMİK:)
kahkahasaol cnm süperdikahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
rica ederim nagocumgülücük öss deneme kitapcığında yazıyodu ordan bulup yazdım sınawdayken çok gülmüştüm bndegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: KOMİK KOMİK ÇOK KOMİK:)
AMAN BUNU BİLİYODUMTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMAN BUNU BİLİYODUMTongue
sizin de dersanenz aynı soruyu mu sordu yoksagülücük
bn dersaneden yürüttüm bu soruyu zekugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
nerde gördüğümü hatırlamıyorumSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bu verildi yaa biri bulsun linki ni
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.