You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Komik değil mi?
Hadis-i şeriflere iman etmeyip, tarih kitaplarının ve bilim insanlarının yazdığına körü körüne iman eden hatta hayatında bir kere bire laboratuvar görmemiş insanların, milyonlarca yıl önceki sözde fosillere ve teorilere iman etmeleri komik değil mi? gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2019, Saat:08:04 PM, Düzenleyen: Mütefekkir.
Cezalı Üye
RE: Komik değil mi?
Fosiller somut, elle tutulabilen gerçek kanıtlardır. Teoriler ise şuan kullandığın telefonun bilgisayarın tabletin çalışmasını sağlayan matematiksel ve kesin verilerdir. Komik videolarını çekmeyi onlara borçlusun gülücük Ha bide, birilerinin kulaktan dolma ağızdan ağıza yaydığı bilgilere iman etmek çok komik değil mi :D Aynen aynen eşek aniden etle bürünüyor canlanıyor falan.. Çocuk masallarına iman etmek daha komik :D Ha dersen ki, yüz binlerce insan söylüyor o yüzden inanırım, bilimi milyonlarca insanın söylemesi dışında somut kanıtları da var. Sen kendi masal kitaplarınla eğlen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Allah aşkına cevap versene :D Bir şey diyemeyeceğin zaman hemen "cevap vermeyeyim" diyip kaçıyorsun..Bilim dünyadaki en gerçek şeydir. Şuan bunları bana yazabilme sebebin o bilimdir. Ayrıca aynı anda kimya ve bilgisayar okudum hem laboratuvarın hem teorinin dibini gördüm keşke sende biraz görseydin farklı alanları..Yobazlığın sonu çöküştür, cehalet çukurudur.

Bir de tarih kitaplarına laf ediyorsun ya hani, o hadisler neyle geldi vahiy mi indi direkt aklına :D Kuran da bir tarih kitabıdır, hadisler de birer tarih kitabıdır. Tabii hadisler daha çok kurgu kategorisindedir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-03-2019, Saat:11:15 PM, Düzenleyen: Beydâ.
Yönetici
Beyda, seni son kez uyarıyorum. Kutsallarımıza bir kez daha hakaret edersen banlanacaksın. Bardağı taşırma.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ben de müslümanım kutsallara kitaba peygambere hiç bir zaman hakaretim olur mu? Bunu kendim yapmam bir kere kendi kutsallarıma neden laf edeyim? Kuranın evrenselliğinin, iyiliğinin ve güzelliğinin tarafındayım ben sadece. Önemli olanın iyi bir insan olmak, okumak, ilim ve bilim yapmak olduğu tarafındayım. Geri kalan uydurmalara karşıyım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.