You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kola İçmeyelim Allah Rızası İçin.!(video)

Kola İçmeyelim Allah Rızası İçin.!(video)

General
RE: Kola İçmeyelim Allah Rızası İçin.!(video)
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kafein olduğu için anlamadığımız bir bağımlılık yapıyor.Sürekliliğinde asit-şeker yüzünden önce dişler daha sonra mide ve sonrada böbreklere zarar veriyor.Yengem endoskopi ile muhattab bir hemşiredir kendisi.Sormuştum bir zaman "kola ve fanta mideye çok mu zararlı" diye.Onun dediği tekşey şu.Zarar mı resmen küçük ülserler yapıyor demişti.Şaşırdım.Demek azı çoğu fazla önemli değil.Az içmek bile zararlı.Mide asiti ona tesir etmiyor ayrıca.Ufak ülsercikleri mide sanırım kendi kendine onarıyor.Ama zamanla büyürse ki Allah korusun kansere yol açıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
şüpheli olanlar muhtevasında etil alkolün olduğu zannı olanlardır, kokakola ve pepsi de etil alkolun olduğu tespit edilmiş durumda bunun haramlılığında bir şüphe yok... polialkol olanlarla kıyaslanarak bunuda caiz görme cehdinde bazı hocaefendiler ama ikisi aynı şey değil hamr kapsamına giriyor kolanınki... bu birinci yönden haramdır... ikinci yönden haramlılığı ise müslümanları sömüren ezen sistemlerin temsilcilerin mallarını hiçbir ihtiyaç yokken almakta haramdır..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.