You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: Kola'da Alkol!
İcinizdeki kini kusar gibi davraniyorsunuz.. Biraz sakin lutfen.. Alimleriniz diyorsunuz onlar bizim alkmlerimiz sizin degil peygamber de bizim, sizin degil herhalde..?
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu arkadaşa düzgünce bi cevap verilse daha faydalı olur 9 yaşa dair hadisler var ve hatta bugün buna inanan kitleler de var, kaldı ki geçmiş ehli sünnet alimlerinin çoğu bunu kabul ediyor. şüphelere düzgünce cevap vermek yerine işi yokuşa sürmek tebliğ ahlakına aykırı.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Duzgunce cevab vermek duzgun sorulan soruya karsiliktir.. İstisarenin muzakerenin ve hatta tartismanin bile bi adabi vardir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
haklısınız eyvallah da karşı taraf da bu hararetli arkadaşa aynı hararetle saldırınca ne sorular cevaplanmış oluyor ne de taraflar sakinleşiyor, kimseye faydası olmayan bir sinirlenme oluyor bu kadar. bir şeyleri tartışmak kötü değildir, tartışmayı düzgün yapamamak kötü.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Karşılıklı saygıyı kaybetmememiz gerekiyor ne olursa olsun...her anlamda açıkcası...akil duruşu ve üslübumuzu kaybetmeyelim inşallah...Rabbim bizlere rahmetiyle muamele etsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Onyargili ve sabit fikirli oldugunu dusundugunuz birisiyle iletisim kurabileceginizi sanmiyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş şu söylediğiniz bahanelerin hiçbiri nebi aleyhisselam ın tebliğ ederken güttüğü bahanelerden değildi, inat eden kimseyi aklamak için söylemiyorum fakat saygısızlıktan rahatsızsan onu da saygı ile belirtmek gerekir, bu arkadaşın sorularına güzel sözle cevap vermeyip aşağılayarak da pek bir şey kazandığımızı sanmayalım, arkadaşın vebali zaten kendi üstüne.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.