You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Kola'da Alkol!
erfan uyarıyorum,yazdığın mesajlara dikkat et !
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben hadiste yazanı yazıyorum nazlıcan , o zaman hadis yazarlarınıda uyarman gerekir , ben kendimden bişey söylemiyorum , ben sadece hadiste yazanı yazıyorum ,hadislere inanıyorsanız 9 yaşında gerdek hadisinede inanmanız gerekiyor , yok bu hadise inanmam diyorsanız , bu hadis en sahih dediğiniz kaynaklarda geçen bir hadistir , o zaman diğer hadislere inanmıyorum diyene laf söyleyemessiniz .
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yahu senin beyin hep bel altı mı çalışıyor.. Dün örtüye taktın yok ne tahrik eder ne etmez bugünde buna..ama yok aslında cevap verdikçe senin istediğin oluyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
lafı saptırma zeyneb , sizin alimleriniz bel altı çalışıyor demekki , habire hadislerde peygamberin özel hayatı anlatılıyor , sen onu alimlerimiz dediğin şahıslara söyle , peygamberin sanki yatak odasını dikizlemişler gibi , habire , en ince ayrıntısına kadar yatak odasını anlatmışlar hadislerde , sen onu senin inandığın şahıslara söyle , ben onlardan yazıyorum , beğenmiyorsan alimlerinide beğenmiyorsun demektir , hem alimlerimiz diceksiniz hemde ben onların dediğini yazıyorum deyince sinirleneceksiniz , ne iş ? inancınızda döneksiniz galiba .

heleki bir hadiste diyorki , peygamber bir kadın gördü diyor , hemen gitti karısıyla yattı diyor , ne biliyor yattığını ? deliktenmi dikizlemişler de görmüşler ? yada peygamber giderken ben karımla yatmayamı gidiyorum demiş ? nerden biliyorlar karısıyla yatmaya gittiğini ? sen kendi hadis imamlarınq söyle bu sözleri , bana değil .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2013, Saat:07:13 PM, Düzenleyen: erfan.
Üye
ben edepsizmi konuşuyorum , demekki alimlerinizde edepsiz konuşuyormuş , çünkü ben onlardan yazınca beğenmiyorsunuz neden ? eğer benim yazdığım edepsizse , onlarınki edeplimi ? hemde peygamber hakkında yazıyorlar , ben edepsizsem onların yazdığı ney ? işinize gelmez yine hemmen bir u dönüşü yaparsanız , dönekçe inanıyorsunuz dönekçe , kendi alimlerinizin yazdığına edepsiz diyorsunuz aslında , ben onların yazdıklarını yazıyorum çünkü , bu hadislerin kaynağı buhari ve kütübi sittedir , nazlıcan , hepsi delillidir .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2013, Saat:07:18 PM, Düzenleyen: erfan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.