You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Kola'da Alkol!
hangi itham mesela , açık konuş ? ben hiç bir ithamda bulunmadım isbat etmeniz lazım hangi ithamda bulunduğumu , buyrun isbatlayın ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
"n sahih hadislerdendir bu , alim denen kişilere göre , hz aişeyle 9 yaşında gerdeğe girdiği söyleniyor peygamberimizin , bu hadisi neden kabul etmiyorsunuz o zaman ? yok 18 yok bilmem ne diye geveliyorsunuz , o hadisse buda hadis işte , niye dönüyonuz ? 9 yaşında gerdek hadiside aynı kaynakta yani , siz elemasyon yapınca bişey olmuyorda, adamlar eleyincemi hadisi zorunuza gidiyor ?"

Nedir bu? Ne var Hz.Aişenin yaşında? Kücükmü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ee benmi ithamda bulunmuşum , hadis kaynaklarında yazanı söylemişim , 9 yaşında gerdek diye hadis kaynaklarında yazıyor , sizin alimleriniz yazmış onu , bir ithamda bulunan varsa alimlerinizdir ben değil , 9 yaşında bir kızın gerdeğe girmesi küçük değilmi sizce ? siz inanıyormusunuz bu hadise ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2013, Saat:06:25 PM, Düzenleyen: erfan.
Üye
9 yaşındaki kızını 55 yaşındaki adama sünnet diye ver ozaman madem inanıyorsun , peygamberin yaptıkları örnekti hani senin için , versene 9 yaşındaki kızını o zaman evlendir zorla , ne diyon bu işe , verirmisin 9 yaşındaki kızını 55 yaşındaki adama , kendi nefsinize yaraştırmadığınızı peygambere yaraştırmaya utanmıyormusunuz ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2013, Saat:06:55 PM, Düzenleyen: erfan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.