You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kocam kayıp.......

Profesör
kocam kayıp.......
Kadının biri yanına bir arkadaşını da alarak karakola gitmiş ve kocasının kayıp olduğunu bildirmiş...

Komiser kadından kocasını tarif etmesini istemiş...
Kadın “Tabii” demiş; “-35 yaşında, 1.85 boyunda, atletik yapılı, kahverengi ve dalgalı saçları, mavi gözleri, insanın içini ısıtan bir ses tonu ve çocuklara karşı inanılmaz bir sevgisi var...”

Yanındaki arkadaşı şaşırmış, “Aaaa sen ne diyorsun?... Senin kocan 45 yaşında, 1.65 boyunda, şişman, kel, sesi çok kalın ve çocuklardan nefret eder...”

Kadın hiç istifini bozmamış:
“-İyi de, onu geri isteyen kim?...”
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: kocam kayıp.......
Töbe töbeee allah ne bilirse öyle yapsın kadın seni emiiii tüüüüüü: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Töbe töbeee allah ne bilirse öyle yapsın kadın seni emiiii tüüüüüü: ))

abla tepkilerine bayılıyorum yaakahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Töbe töbeee allah ne bilirse öyle yapsın kadın seni emiiii tüüüüüü: ))

Bayılın gariiiiiiihalayhoş ben de sana bayılıyorum ayrı konu: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bayılın gariiiiiiihalayhoş ben de sana bayılıyorum ayrı konu: ))

bana mııkahkaha tavsiye etmem imam bayıldı kadar lezzetli değilim:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: kocam kayıp.......
hey allahım bu karı milletti adamı cidden öldürürTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne iğrenç bi espriydii ifade kabul ediyorum bu aralar saçmalamakta üstüme yohhgülücük

Biz en iyi yerinden yakalarız dert etmeeee a benim canımhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: kocam kayıp.......
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hey allahım bu karı milletti adamı cidden öldürürTongue

ilginc tuaf mucize olagan üstü bişi sen kadınları savunmadın ilk defa ifadedemek herşeyin farkın vardın aferim gülücükifadepaylaşım da güzelmiş tşkür reyyan ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.