Rüyada uçmak, günahtan affa işarettir.
O kişi 10 katlı bir binanın birinci katındaydı. Zıpladı, yarım uçarak 2.kata çıktı.
Zıpladı, yarım uçarak 3.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 4.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 5.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 6.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 7.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 8.kata çıktı.
zıpladı, yarım uçarak 9.kata çıktı.
Zıpladı, biraz fazla uçtu, 10.katı da geçti çatıyı da geçti ama biraz ileriye doğru açıldı.
Ordan roketledi.

Ben de perspektiften ama biraz geri ve sol üstünden uzaktan olayı takip ediyorum.
Roketledi, o hızla binaların aralarından kiminin üstünden kiminin yanından geçti. Çok büyük bi bina çıktı karşısına, o da çok hızlıydı, binayı sıyırarak geçti. Ben herhalde binanın içinden "uzay zamanı bükerek" geçtiğini düşündüm çünkü biz genelde öyle yaparız.
Öyle olmadı. İçinden geçtiği binada ofiste çalışanlar vardı ve şaşkınlık içinde o geçenin ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Binaın ortasında bir delik oluştu. Geçtiği yeri yararak geçiyordu çünkü.
İlerledi, bir kavşakta ilerleyen bir trenin içine daldı. Trenin zamanını durdurdu, diğer trafik işlemeye devam ediyordu. Tren durdu tabi haliyle. ben o an sanki bir kızın çığlığını duyar gibi oldum.
Ben şöyle sanmıştım: Çocuk oraya sevgilisi olan kızı almak için gitti diye düşünüyordum, bu hikaye de mutlu biter ben öyle sanmıştım. Sonra kızın sesini duyunca o tarafa odaklandım. trenin diğer tarafında havada kızı kucağında tutuyor, ve dilini kesmişti. Sebebini anlamadım.
Kızın ağzında dili yoktu, ağzı boştu ve ağzını da kesmeye çalışıyordu. Benim hamle yaptığımı ve dolayısıyla beni farkedince, emelinden tümden vazgeçti. Kızın dilini kesmede kullandığı bıçağı aldı, kendi karnına sapladı.
Hayretler içindeydim, bana karşı koyar sanıyordum, o ise hiç direnmediği gibi kendine de kıydı.
kızın sonunu da göremedim, onun sonunu da göremedim, o paniklen uyanmaya karar verim zaten.

elice:

![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)