You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kitaplarımdan Küçük Bölümler

General
İbnul Cevzi şöyle demiştir: Bazen isnadda yer alan ravilerin hepsi de sika olmakla beraber hadis mevzu (uydurma) olabilir.

(Dr.Zeki Bayraktar, Kur'anın Nebevi Tatbikatı, s.208.)
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kitaplarımdan Küçük Bölümler
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2015, Saat:12:24 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
.
İbni mesud yine başladık suallere :D Demekki gerçekten seninde tarzın bu kardeşim gülücük Eskisi kadar tepki gösteremiyorum nedense
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2015, Saat:05:30 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2015, Saat:05:31 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Açıkçası biraz bilmişlik taslıyor gibiydiniz..Üyelerimizin bir kaçı bundan rahatsızdı.Şu an o üslubu bırakmış gibisiniz..Herneyse geçti gitti zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bazı iş yerlerinde işçiler lakayıtlık göstermesin diye tepeden bakma olayı var. Tabi ki doğru bulmuyorum. Benim 2 sene önce staj için gittiğim yerde bulunduğumuz kısmın müdürü de işçilerin namaz kıldığı yerde namaz kılardı. Ama cemaat yapılmazdı. Neyse, senin de dediğin gibi iş mühendislikte, müdürlükte, işçilikte değil müslümanlıkta. Müslüman dediğin ağır başlı ve alçak gönüllü olacak. Sen bir müslümandan bekleneni yapmışsın. Sadece bir ufak tavsiyem var: İlmini gizleme elbette, ama her fırsatta dışa da vurma. Çünkü günümüzde herkes herşeyin kıymetini bilmediği gibi forumda geçmişte olduğu gibi yanlış anlama tarzı durumlar da olabilir. Ne sen buradakileri yanlış anla, ne buradakiler seni yanlış anlasın. Son olarak bizim camideki hocanın cuma hutbesini bitirdikten sonra söylediği sözü yazayım buraya.

Ne mühendis ne müderris ne hekim ne altın ne gümüş isterler. Yevme la yenfeu'da kalb-i selim isterler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.