You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kitap Türümü Değiştiriyorum

General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2014, Saat:02:32 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
RE: Kitap Türümü Değiştiriyorum
Hayırlı olsun İbn-i Mesud. gülücük
Epey ağır kitaplara benziyor, Allah kolaylık versin,
sadece Hayrettin Karaman'ınkinin dili hafif olabilir gibi?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İz Yayıncılık çok kaliteli eserler basıyor . Her sene mutlaka, iz y. Polen y. Kayıhan y. Gibi yayınevlerini ziyaret ederim.
Sayın Hayrettin Karaman Hocaefendi türkiyede şu an için bulunan nadir alım kişilerden birtanesidir .
Kayıhan yayinevi genelikle eski ve yeni tarih değerlendirmesi, tezler ve buna benzer eserleri basar.
kalitesi eser yayinevlerinden Birtaneside polen Yayıncılıktir. Polenin hem eserleri hemde basma kalitesi süperdir. Polenin sahibi olan feyzullah birisiktir Allah ona selametler versin.
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ama şimdikilere bir recm cezasını anlatmak zor, sen nasıl anlatırsın?
Tatbiki zor bile desen, kabul edecek zihin yapısı kaç kişide var?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2014, Saat:04:59 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
Sizin sorunuza soruyla karşılık vermek durumundayımgülücük

Recm'i ilim ehli olup da Kuran'da 100 sopa vurun ayeti var,hadiste geçmesi beni ilgilendirmez diyen birisine mi,yoksa recm çok ilkel ve çok vahşice diyen avamdan birisine mi nasıl anlatırsınız diye soruyorsunuz?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2014, Saat:05:00 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.