Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kitap Türümü Değiştiriyorum
Kitap Türümü Değiştiriyorum
unutmayalım ki kıyamete kadar kafir de olacak, yani İslam'ı herkes beğenmeyebilir..
Sen de Allah'a emanet ol kardeşim.
Ama temel sorulması gereken sorular şunlar olur
en Kuran'a ve peygambere iman ediyor musun?Evet,diyecektir.Kuran'da ve sünnette had cezaları vardır.Ve bu cezalar değişen zamana,değişen çevre şartlarına göre şekillenmez.Onlar yine kabul etmeyecektir.Çünkü onun gibi düşünen birçok insan var.Hal böyle olunca diğer insanlardan destek alıp,elhamdülillah ben Müslümanım;ama bu yobazlığı kabul edemem diyecektir.
Zaten recm cezasının birinci amacı,insanları zinaya teşvik etmemek,toplumun ahlakını bozmamaktır.Yoksa iki kişi gizli bir yerde zina yaptığında elbetteki recm cezası tatbik edilmeyecektir.İkisi de itiraf etmedikçe tabiki.
Alalen zina yapıldığında,diğer insanlarda zinakarlara bakarak zina bataklığına düşme ihtimali vardır.Ve bir zaman sonra bir bakarsınki zina toplumda normal bir şeymiş gibi konuşulmaya başlanır.Aynen günümüzde olduğu gibi.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi