You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Revan...
Kitap Tavsiyeleri
Selamun Aleykum. Bilmediğiniz üzere bu kardeşiniz yavaş yavaş kitapkolik olma yolunda ilerliyor. Ve en bir sevdiklerinin arasında okuduğu kitapları tavsiye etmek ve başkaları ile paylaşmak var. Bunu yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyor. Okuduğu kitapları bundan sonra bu başlık altında paylaşacak. Kitaplardan altını çizdiği yerleri de paylaşmayı unutmayacak tabi. Ve sizlerinde bu başlık altında kitap paylaşımları yapmasını isteyecek. gülücük
Unutmayın ki Nureddin Yıldız hocamızın dediği gibi biz kitap ümmetiyiz. Malayani şeyler ile uğraşacağımıza vaktimizi bir saat de olsa kitaba ayıralım. İnşaAllah bu forumda kitap okumayı sevmeyen yoktur. Varsa zorla sevdiririz. sopa Selametle. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Kitap Tavsiyeleri
Ben yalnızca kurgu ya da felsefe kitapları okurum. Geçen gün Montaigne Denemeler'ini okuyordum. Neredeyse adamın başına Charybdis kesilecektim. Ama yok. Sophokles'in Kral Oidipus'u da (o konu biraz spesifik) çıldırtır. Şu sıralar Aklından Bir Sayı Tut serisine kaptırdım.

Biliyoruum. Bu değildi. Neyse by... xD
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kitapkolik olma yolunda olmaya değil,Kitapkolik olma yolunda ölmeye devam et revan,
CNR ye de gittiysen bu amaç uğrunda büyük bir yol katettin var sayacağım gülücük

benim favorim fantastik ve her konuda araştırma kitapları.
Şu an aklımd değil birçoğu,yazağım hepisini buraya gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-03-2016, Saat:04:39 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
Küçük çaplı demeyeydin iyiysi;küçük çaplı kitapçılar birikim olarak daha zengindir gülücük

Fantastik olarak kuzgunun gölgesi serisini şiddetle tavsiye ederim.
Zaman çarkı,taht oyunları,Kral katili güncesini de şiddetle tavsiye ederim gülücük

Araştırma derken genel olarak söylüyorum ama tarih başta geliyor elbette.
Polisiye olarak da yukarıdaki arkadaşın söylediği john verdon serileri güzeldir.
Tess geritsenn ablanın kitapları da gerilim aksiyon doludur gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Revan hoş geldin, sizi buralarda görmek güzel, daha sık gel gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bu fakir de diyanetin en hayırlı tercümelerinden birisi olan İbn Hazm Rahimehullah'ın ''Mudavatu'n Nufus'' (El Ahlak ismi ile tercüme edildi) isimli eserini tavsiye eder.. Faideler celb eden okumalar dilerim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-03-2016, Saat:11:50 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Üye
Otoptosçunun Galaksi Rehberi de benim, belki de sadece benim kahkahalarla okuduğum güzel bilim kurgu eserlerindendir. Hahahh hala komik yaa xD Tabi hepimizin Dawkins gibi dostu yok. Allah korusun.

Hata yapmak isteyen, hatta çoktan yapmış olanlar Yahudilik ve Masonluk gibi kitapları bilir. Hata!

Adam Fawer'in Olasılıksız ve Empati kitapları da güzel. gülücük) Istatistik bilimiyle ilgilenenler için Olasılıksız süper. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.