You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kişisel Bakım Ürünleri Üzerine Fikir Alışverişi

Yeni Üye
Malûmunuz olduğu üzere boykot listesinde kaliteli olan bir çok kişisel bakım ürünleri mevcuttur. Bazılarının kokusu çok güzel ama işin vicdani kısmından dolayı bıraktık. Peki sizler bu konuda nasıl bir adım atıyorsunuz? Örneğin parfümlere ve deodorantlara alternatif olarak öneriniz nedir? Sert kokular olmamalıdır.  Hangi markaları, ürünleri tavsiye edersiniz? Hizmet sektöründe çalıştığım için işim gereği insanlara çok yakın oluyorum ve havaların da çok sıcak olması nedeniyle terliyoruz. Kimseyi rahatsız etmek de istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kişisel Bakım Ürünleri Üzerine Fikir Alışverişi
ben hiçbirini tavsiye etmem. temizlik ve güzellik birbirinden çok farklı. temiz olmak şart iken kimbilir belki de bu tür ürünler var olan güzelliği de uzun vadede yok ettiği için belki de ....(yani günah olmasa da çirkin kanaatimce ama bozmamak gerekli kanaatimce eğer bunun yani bozmamanın nasıl olacağına dair bilginiz yok ise bu konuda bilginiz yok demektir dolayısyla bu durumda yüce Allah'tan bunun ilmini talep etmek gerekebilir)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 38 dakika önce, Düzenleyen: blue.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.