You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kısır olan erkek evlenebilirmi

Yeni Üye
Kısır olan erkek evlenebilirmi arkadaşlar evlenmesi doğrumu hiçbir ilişkim yok görücü usulü ile evlenmeyi düşünüyorum hani ailem haberi yok bu durumdan napayım icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kısır olan erkek evlenebilirmi
benim anlayamadığım evli olmayan ve bir görüşmesi olmayan kişi bu rahatsızlığını nerden bilebilir..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Varikosel ameliyat oldum test yapildi ilac tedavisi ile duzeltmeye caliyorlar ama isede yaramaya bilir Sad 22 yasimdayim psikolojikmen dibdeyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Varikosel kısırlık için tek başına bir sebep değildir Sıkma Canını her varikosel kısır değildir takılma bunlara Sakın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ameliyat oldum 3. dereceden Amenna takibi **Yahut da erkekli dişili ikizler verir, dilediğini de kısır yapar. Gerçekten O'nun ilmi çok, kudretine nihayet yoktur.** asla isyanım olamaz yani benim evlenmemde dinen bi sakınca yoksa yani kocalık vazifesi yapamıyorum gibi bi durum yoksa içim rahatla ama diygeride kader sabır dua
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Bahsettiğin iki şeyde tamamen birbirinden farklı Şeyler çoğu erkekte olan bir rahatsızlık varikosel o Yüzden kafanda oluşturduğun şekilde yan etkileri olmaz aklına başka bişey gelmesin gönlünü ferah tut sen
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.