You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi

Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben herşeyi iyi biliorum diye bir iddia da bulunmadim kardeşim saptirmayin söyledigim cümleyi lütfen..

yaw herneyse bu testi avrupa birliği ülkeleri onayladı boş bişe olsa koymazdım ok Wink

heh şöyle bir cevap daha güzel olurdu basta ama neyse hadi karadenizli olduguna veriomkahkaha

bende üşenirdim ama bu gece üşenmedimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben herşeyi iyi biliorum diye bir iddia da bulunmadim kardeşim saptirmayin söyledigim cümleyi lütfen..

yaw herneyse bu testi avrupa birliği ülkeleri onayladı boş bişe olsa koymazdım ok Wink

heh şöyle bir cevap daha güzel olurdu basta ama neyse hadi karadenizli olduguna veriomkahkaha

bende üşenirdim ama bu gece üşenmedimgülücük

eywallah saolasın ilgi gösterdiin için gülücük
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi
"31 - 40 ARASI
İnsanlar sizi duyarlı,temkinli,dikkatli ve pratik biri olarak görüyor.Akıllı,yetenekli,ama mütevazi bir olduğunuzu düşünüyorlar.Çok çabuk arkadaş edinen bir değilsiniz fakat olan arkadaşlarınıza çok bağlı olan ve aynı bağlılığı karşıdan da bekleyen birisiniz.Sizi iyi tanıma şansına sahip olan biri,arkadaşalarınıza olan güveninizi kırmanın çok zor olduğunu ama bu güven kırıldığında da tamirinin eşit derecede zor olduğunu görür."

bu testte amaç karşıdan nasıl göründüğünü göstermek insana. ve sonuçları ruh haline göre değişiyo. benim değişti meselaa

sağolasın seyfullah Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Kişilik testi /Dr. Phil‘in Testi
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.