You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimse seçim hakkında konu açmamış

Forumcu
şaşırdım doğrusu. aslında doğru olan olmuş müslümanı seçim ilgilendirmez. hangi parti başa geçerse müslüman kaybedecek çünkü bizim sistemimiz değil. Allah' ın kanunlarını kim kazanırsa kazansın uygulamayacak. bizim koruyucumuz Allah. dua edelim de Allah' ın kanunlarını uygulayan birileri yüksek makamlara gelsin Allah' ın inayeti ile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: kimse seçim hakkında konu açmamış
Amin..

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
her şeyin en iyisini bilen RABBİMDİR O ne derse o olur,
RABBİM sevdiklerinin ve iyilerin yüzü suyu hürmetine vatanımızı ve milletimizi kötülerden muhafaza eyle sen her şeye KAADİRSİN her şeye gücün yeter AMİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Şu anda mecliste imanlı-ihlaslı 10-20 Milletvekili olsa ve sadece ceza evlerindeki Müslümanların neden orada olduklarına dair soru önergesi verse-gündeme getirse-gündemden düşürmese fena mı olur? Kuran okuyan, dağıtan bir Cumhur başkanımız var da neden hala ceza evlerinde Kuran öğretmekten hüküm giymiş Müslümanlar var diye sadece sorsa ziyan mı olur? (Ki bundan çok daha fazlasını yapabilirler)
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allahın kanunlarının uygulanmasını isteyen bir kaç milletvekili göndersek . bu vekil yapılacak yeni yasanın islama aykırı olanlarına muhalefet etse ve aykırı yasalara "DURUN BU YASA İSLAMA AYKIRIDIR" dese seslense fenamı olur..Alpi Kardeşimin dediği gibi bundan daha fazlasını da yapabilir..bastırılmak,işittirilmemek istenen mazlumun sesine tercüman olabilir...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Elbette bir müslüman olarak bu durumdan rahatsız olmayan yoktur. beni destekleyen 100 kişi değil 1 kişi dahi olsa hatta şeyh said'in dediği gibi bir ben ve benim sarığım dahi kalsa o mevkide olup sözümü söyledikten sonra sesimin duyulmaması beni üzmez, bilakis hapse atılacak kardeşlerimadına söyleyecek sözüm olduğu halde orada olmamak yada orada olupta sözümü söylememek beni üzer kardeşim..beni kimse duymasada söz söylemek bana sözümün işittirilmeside Allah'a aittir kardeşim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.