You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimin resmine benziyor??( bilene 2 karma hediyem olacak )

kimin resmine benziyor??( bilene 2 karma hediyem olacak )

Babalar Önde Gider
RE: kimin resmine benziyor??( bilene 2 karma hediyem olacak )
Allah çarşına pazar versin abisigülücük madem resimdeki kendisi resimdekinin babası bnm kardeşim dior kendi babasını kardeşi yerine koymuş olur o zaman keklik neyse hadi hayırlı traşlar abisi:D
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
SON SÖZÜMÜ SÖYLÜYORUM SAZANLAR ADAMIN KARDEŞİDE YOK ONUDA HESABA KATIYORUM YEĞENİDE OLAMAZ KENDİSİDE RESİMDEKİ BİZZAT KENDİ OĞLU:D
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
cvp: kendi oğlu:D
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
:D tmm yeter daa.. Amma inatçısın be!..:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya bunun kendi olduğunu nasıl düşünüyorsunuz çok merak ettimgülücük adamın kardeşi yok resimdekinin babası benim babamın oğludur diyo.yani resimdeki oğlu resimdeki oğlu olunca oda babası oluyo ve babasının oğlu yani kendi oluyogülücük bunu çözemicek kadar safmısınız siz yaagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Kardeş değilmi işte helal lam bi sen anladın beni zeki atmacagülücük neyse hadiyin eyv. bencede ya oğlu ya yeğei dedim soruda kardeşim yok dio abim yok demio hesabı çakallık varsa hani yeğenide olur yada kendi oğlu tutturmuşlar kendi diegülücük)))))) neyse kapatıyorum son sözüm KENDİ OĞLUDUR......!!!!
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: kimin resmine benziyor??( bilene 2 karma hediyem olacak )
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeş değilmi işte helal lam bi sen anladın beni zeki atmacagülücük neyse hadiyin eyv. bencede ya oğlu ya yeğei dedim soruda kardeşim yok dio abim yok demio hesabı çakallık varsa hani yeğenide olur yada kendi oğlu tutturmuşlar kendi diegülücük)))))) neyse kapatıyorum son sözüm KENDİ OĞLUDUR......!!!!

eminmisingülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.