You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kim olmak isterdiniz?

kim olmak isterdiniz?

General
RE: kim olmak isterdiniz?
Bir Müslümanın evinde ilmihal kitabının olmaması sence nasıl bir şey?Kendin cevaplayacaksın zaten soruyu eminim.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğru abi :D Ne diyanitinki ne de nasuhi bilmeninki var. Benim yok dediğim yeni basımlar evdeki çok eski dedemden kalma yazımı ağır :D O yüzden okumadım bile :D Okusam süper olur dedem imamdı benim. Onun birçok kaynağı var. Ama nerelerde bilmiyorum bazıları var sadece şuan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Haftada kaç sayfa diyorsun?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben kitap okumayı seviyorum abi. İsterseniz çıtayı yüksek tutup 50-100 ne derseniz deyin sıkıntı olmaz bana. Diğer türlü diğer insanları düşünecek olursak 15-20 sayfa makul bir teklif.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Elisa hanım sayıyı çok az tuttu 7 dedi.hýms

En az kim derse onu kabul edeceğiz.Büyük ihtimal 7 olacak yani gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.