You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kim bu Azize ? var mı bilen

General
Azize.. Çemberlitaş'ta seni bekliyorum.. Yağmur var..ama benimde şemsiyem var.. Lakin şemsiye küçük .. tek kişilik..olsun .. ben tutarım sana .. Islanma diye..Zaten yağmuru severim .. saçlarımı ıslatınca daha da yakışıklı olurum ..dert etme.....Azize.. Bak tramvay geliyor.. Tıklım tıklım dolu..İnsanlar'dan Turşu Kurmuşlar sanki herkesin suratında bezgin bir ifade..Sen sakın onlara benzeme..

Azize.. Bırak geçsin bu kalabalık ; içlerine girsem bile yalnızım ben ..Şöyle bi köşeye çekilip Güvercinleri izleyelim..Okunan Ezanlara Karşılık verip Cami'ye Gidelim..Huzura varalım beraber.. hani Olur ya.. ''O''ndan ''Seni'' isterim ; Gizlice..

Azize.. Burnuma ''Aşk'' kokuları geliyor Gözlerine bakınca..Yürek yangını dedikleri bu olsa gerek.. göz görmez dumanlar yükseliyor Senden..Aman Azize..Aman..Yürürken dikkat et.. kaldırımlar çukurlarla dolu.. Parke taşları sağlam değil..Takılıpta Düşersin Şimdi.. Ucu belli olmayan bir sevdanın içine..Aman azize.. Dikkat et..

Azize.. Akşam olmak üzere... Yoruldum ıslandım .. Hüzünlendim..E Birazda acıktım..hadi şurdan ''Gözleme'' yiyelim..Dışarda yağmur yağmaya devam etsin..Koşuştursun insanlar..Güvercinler uçuşsun .. Bulutlar ağlasın .. Otobüsler Geçsin ; Kaçıralım vapurları..Boş ver..Şurdan iki çay söyleyip Dalalım Muhabbetin En Koyu yerine..Ama ben Çay Sevmem ki..bilirsin dokunur mideme.. içim dışıma.. dışım içime döner..Tuhaf biri olurum ..en iyisi.. sen iç.. ben bakayım .. ve kopsun Aşk-ı Kıyamet ..Şikayet etmem...İnan..

Neyse..

Ah azize.. ah.. Herkes Soruyor.. Kim bu azize 'diye..Bilmiyorum diyorum...Sahi Azize.. herkes bana soruyor.. bende sana Sorayım..??Söylesene Kim Bu ''Azize''Bana Kendini Söyle...??

Azize .. Beyruttan selam Yolluyorum..
Azize.. Irak'ta telefon bulamadım..
Azize.. Kandahar'da kar yağdı ; elektirikler yok..
Azize.. Newyork Metrosun'da şebekeler kesik.
.Azize.. okuduğum Kitabın ön sözünde Seni gördüm.....
Azize.. adını kırmızı kalemle çizmişlerdi..
Azize..Kontürüm bitti.. Pariste Kimsem yok..
Ama aklımda varsın..Azize ..
Korkma ..Azize..
Ağlama..Azize..
yaşlanma...Azize..
Sırtını İnsan'a dayama..
Azize.. Kalbini Ferah Tut...
Azize... Burası dünya...
Azize .. Fırtınalı havalarda Dışarı çıkma..Azize ...
Şemsiyeni Rüzgara karşı tutma...Azize.. Of.. Of..
Azize..Görüyorsun değilmi...ben seni halen tanımıyorum ..?
Her an Beraberiz...Ama Azize..
Gözlerin ne renk.. Ellerin Beyaz..
Parmakların İnce ve uzun mu.. ?
Azize.. saçların ..?
Düzmü.. dalgalımı..Azize..
Kalbin de bana yer var mı ...???

ibrahim inecik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
RE: Kim bu Azize ? var mı bilen
Teşekkürler..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.