You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Khalid Yasin - Kim daha özgur

Khalid Yasin - Kim daha özgur

Forumcu
RE: Khalid Yasin - Kim daha özgur

Video klipteki hocanın anlattıklarını pek gerçekçi bulmadım.....!!

İki nokta dikkatimi çekti,,,

1) Müslüman dünyasında kadınların eve kapatıldığına hiç
değinmiyor ve demokrasiyi kötülemeye çalışıyot.

2) İstatistik vereyim diyor, istatistik vermeyip:

Hayat kadınlığı, cinsel hastalıklar, çocuk aldırma ve çok
korkunç sayıda çocuğa tecavüz ve kaçırmalar...

Batıda işlenmektedir, neredeyse hiç yaşanmayacak şeylermiş
Müslüman dünyasında...???????

Bu cins olaylar batı dünyasında ne kadarsa...
Müslüman dünyasında da o kadar vardır....

Ya hocanın haberi yok...Ya da mugalata yapıyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Gerçekçi bulmadıgınıza şaşırmadım
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
''demokrasiyi kötülemeye çalışıyor...'' ne bekliyordun, Çoğunluğun hükmünü Allah subhanehu ve tealanın hükmüne tercih eden küfür bir sistemi övmesini mi...
''Yeryüzündeki insanların çoğuna uyarsan, seni Allahın yolundan saptırırlar.'' [Enam 116]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allahın indirdiği ile hükmetmemeye sebep olacak şeyin adı demokrasi, çoğulculuk, dikta vs ne olursa olsun küfürdür, aksi yönde bir iddianız var mıdır ilimci?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
ilimcinin kendine ait bir iddiası olmadı ki bunu iddia edebilsin... peygamberin sahih hadislerine teslim olmamanın bedelini bugun bir kaç çakma hadis inkarcısını takip ederek ödüyor... halbuki kurana dönse kuranı peygamberin ve salih selefin doğrultusunda anlamaya çalışsa o zaman ondan çok değerli bir şahsiyet çıkardı, ama gel gör ki küfür olan bir sisteme kurandan dayanak arama iddiasının doğru olduğu zehabına götürmüş onu hidayetten alıkoyan o ''şey''
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kişiler bilselerdi ki , Kur'an halkın, toplumun yönetiminin
cumhuriyet yoluyla yapılmasını önerir.

Hangi ayette böyle bir şey yazıyor cehaletime ver İLİMCİ ,ben bilmiyorum da...Kuranın neresinde cumhuriyet ile yönetilmek övülmüştür yada hangi ayetin tefsirinde böyle birşey yazılmış, bu sonuca nereden vardınız ? Merak ettim açıklarsanız memnun olurum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
yaşar nurinin kitabından söylüyor onu, geçen onun kitabını tanıtıyordu... yaşar nuride cumhuriyet- laiklik gibi küfür sistemlerin islamın onayladığı sistemler olduğunu söylüyor.. halbuki dini dünyadan tecrit eden laiklik olsun ya da çoğunluğun görüşünü Allah subhanehu ve telanın hükmüne tercih eden demokrasi gibi sistemler olsun islamdan ayrı olarak birer beşeri dindirler...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.