You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kevser Suresi Hatmi Yapma

Acemi Üye
Değerli Arkadaşlar,
Ben 14 yıldır Kevser Suresi Hatmide yapıyorum.
Önce Salavatları okuyup, peşi sıra Ettahıyatüyü okuyup, dua ediyorum.Arkasından 1.000 Kevser Suresini okuyup, tekrar dua edip, Salavatları okuyup, Ettahıyatüile bitiriyoruz. Bu şekilde 1.000 tanesi dışımdan çok kısık sesle okuyorum. Hepsini dışımızdan okuduğumuzda ses tellerimiz boğazımız zarar görebilir. Sonrasında içimdende tahmini 5.000 tane okuyup günü bitiriyorum. Bu şekilde hergün bir sene devam ettim. Ve bir gece Rüyamda Kevser Cennetlerini ve Kevser Sularını gördüm. Melekler bana Kevser Sularından içirdiler. Kalktığımda o kadar rahatlamıştımki, sanki tüm hastalıklarım iyileşti. Elbette tabili hastalarımız, Tıbbi ilaçları kullansınlar, hiç aksatmadan ama,
Kevser Suyu ayrı bir tat. DENENMİŞTİR.
Hayırlı Forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-09-2018, Saat:07:21 PM, Düzenleyen: AbAhTaMuhMus.
Yeni Üye
RE: Kevser Suresi Hatmi Yapma
Bu insan inananları farklı yönlendirerek insannları doğru yoldan ayırmaya çalılmaktadır. Bir zamanlar halukgta isimli şahıstı şimdi de bu. Bu yaratığın forumdan uzaklaştırılıp böyle sitelerde yazması engellenmelidir. Burdan bir şeyi yanlış öğrenip uygulamaya kalkan birinin vebali üzerinize olacaktır.

islamda böyle birşey yoktur.

1000 kevser, içinden de 5000 tane daha...

diğer mesajını kontrol ederseniz 24 saat içinde 24 saatten fazla dua okuyor. Uyumadan yiyip içmeden işe gitmeden vesaire vesaire.

6000 kevser ile kuran hatmi bir değildir. Kuran zaten 6666 ayettir.

Başka bir sitede 1000 tane süper hızlı turbo modda dışından 1000 tane içinden de 7000 tane okuduğunu söylemiştir. Burda rakam 5000 e düşmüş ne hikmetse.

Arkadaşlar bu yaratığın insanları zehirlemesine müsaade etmeyin vebalini de almayın. BEnden uyarması karar sizin....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bence çok da kötü bişey yapmamış ,yani niyeti kötü değil bence. islamda bu tarz şeyler oluyor mesela bir kitapta ,cennete girme duası görmüştüm ,ilkokuldayken bende bunu götürüp hocama gösterdim , oğlum niyeti kötü değil onun dedi özendirmek için yapılıyor dedi bu tarz şeyler.

biraz da kendinden geçmiş bir arkadasa benziyor gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Böyle söyleyerek bu insanlara yardım etmiş oluyorsunuz. Kendi yaptığı ritüel olarak mı görüyorsunuz?
günde 7000 ihlas günde bir hatim demek nerdeyse. 6666 ayetlik Kuranı kerim okunması değil de bir noktaya dikkat çekiliyor. Ayrıca bu arkadaş bilgisayar tamircisi olduğunu söylüyor. Sizce bu mantıklı mı ? Bir mesajında 7000 tane ihlas diğer mesajında 5000 tane kevser süresi okuduğunu söylüyor. Hemde 1 günde.

Kısacası günde 12 bin ayet. Buna dualar , ettehiyatlar dahil. uyku , yeme içme ve aile de dahil.

Buna islama özendirmek değil , islamı engellemek denir. Biz bu mesajı 2 camii imamı ve bir öğretmene okuttuk.

Bu sizin bir sakınca görüp görmemenizle alakalı olmayan birşey. ORtada büyük bir sakınca var ve sz bunu görmüyorsunuz. Göremediğiniz bir şeyin vereceği zararı da hesaplayamıyorsunuz.

Sadece islami sitelere girip kopyala yapıştırla bütün sitelere aynı cümleleri ekleyip konuyu açıp çıkmış. Sonra ne yapmış. Dönüp bakmamış bile.

Kısacası yanılıyorsunuz. Karar sizin. Böyle insanlara yardım ed3erek o vebali yüklenmeye razısınız.

Siz hangi bilgi ve ehliyetle konuyu normal gördünüz acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Arkadaşım,
şu an anakart,işlemci ve ekran kartlarına kritik bios yazılımları yazıyorum. kritik donanım modlamaları yapıyorum.Yani senin tabirinle , ''basit bir bilgisyar tamircisi ''değilim.
Basitçe bir örnek vereyim, mesela 4690k yı delid ve soguk oda vede bir liralık plastikle 12 bin liralık işlemi 800 liraya hallediyorum. Mesela 300 trilyon dolar kazanmışımdır, özverili diğer arkadaşlarımla. Sizlerin çocuklaırna süt parası kazanıyoruz anlayacağın. Tabi mesela satıcı 12bin demezde işlemciye bir milyar derse
kazandığımız paranın hiç bir hesabı kitabıda yok, bu hayatta her aklına gelecek konuda böyle. herşeye herkesede cevap verecek değilim. Ayrıca azmeden günde rahat 9.000 İhlas suresi okur. Dİyelim ben 12 yılda 3 milyar Kuran-ı Kerim ide okuduysam, birde Teveccühde dersek , çarpı beşden 15 Milyar Harf eder vede bu benim zavallı olduğumu değil, aksine SAF MÜMİN MÜCAHİD MÜSLÜMAN olduğumu gösterir. polemiğe girmeyelim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Değerli Arkadaşlar,
Tabiki tehlikeli işlerle uğraşanlar vede şöförler az okumalı. vede öğrencilerde az okumalı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-10-2018, Saat:11:01 PM, Düzenleyen: AbAhTaMuhMus.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.