Become , Become , Become .... Would That...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
keske olsa :)
keske olsa :)
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:would that , everyone become happy...The Men women and The Women Men become...I wish , The World become smooth and everyday become war...Everywhere become blood :D.
tercümesinide alalım bi zahmet
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:would that , everyone become happy...The Men women and The Women Men become...I wish , The World become smooth and everyday become war...Everywhere become blood :D.
ben anladım
ama kendı acıklasın bı zahmet
buda ıyıkı bı ıng.kursuna gıdıo heeee
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:would that , everyone become happy...The Men women and The Women Men become...I wish , The World become smooth and everyday become war...Everywhere become blood :D.
ben anladımama kendı acıklasın bı zahmet
buda ıyıkı bı ıng.kursuna gıdıo heeee
kızım anladıysan açıkla gizli bişe olsa yazmazdı heral
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:would that , everyone become happy...The Men women and The Women Men become...I wish , The World become smooth and everyday become war...Everywhere become blood :D.
bunu dilemene gerek yok her yer kan zaten
erkeklerinkız kızların erkek olmasını neden diliyosun halinden memnun değilmisin

inş. doğru anlamışımdır
keşke otobüslerde dankek yerine lahmacun dağıtsalar :D
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi