You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Emekli Üye
keske olsa :)
evett arkadaslarrr..hayatınızda bir seyı degiştirme imkanınız olsaydı bu ne olurdu? sahsen ben cinsiyetımı degıstırmek ısterdım ama bı sureligıne gülücük sırf erkekleri bıras olsun anlamak ıcın Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: keske olsa :)
HIM BEN DÜNYAYI DEĞİŞTİMEK İSTERDİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BEN HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM YAŞANAN BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR BİRER TECRÜBE BENCE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: keske olsa :)
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kiz hemserum onu herkes ister bence :D

iyi ozaman şöle dim ben buşh değiştirmek isterdim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM YAŞANAN BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR BİRER TECRÜBE BENCE

oda senin fikrin kal öle değişmemiş değişmemişpufs
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
değişmek değil de zamanı ileri almak isterdim bi an önce bastonumu elime almalıyımgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kırılması gereken bi kafa var da :p
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM YAŞANAN BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR BİRER TECRÜBE BENCE

oda senin fikrin kal öle değişmemiş değişmemişpufs

:D değismemı degısmemıs:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.