You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
keşke demek?
duyduğuma göre keşke dememeliymisiz çünkü o kaçırdığımız şey ne yapsak kaçacakmış kısmetimizde yokmuş bu doğru mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: keşke demek?
Sen çalışırsın elinden geleni yaparsın eğer olmazsa kısmetimde değilmiş dersin yoksa
Denemeden nasıl bileceksin kısmetinde olmadığını gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
anlamadım ben mesela ben bir sınava çalışmadım ve çok düşük aldım.şimdi duyduğuma göre ve sizin de onayladığınıza göre keşke o sınava çalışsaydım demem yanlış çünkü kısmetimde yokmuş.buna göre çalışmamın kısmetimde etkisi yok sadece çalışmadığım için günaha girerim.bazılarının kısmetinde varsa çok zengin oluyorlar çalışmadan bazıları da çok çalışıyor ama çok fakirler örnek madenciler. yani istediğim şey nasıl gerçekleşebilir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tamam ben çalışmamalıyım demiyorum günah oluyor zaten çalışmazsam çünkü sorumluyum. ben demek istiyorum ki çalışmasam kısmetimde varsa bir şey olur mu ya da çalışırsam kısmetimde olmayan bir şey olur mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.