You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Kertenkele
Atv'nin yeni dizisi "Kertenkele" hakkında yorumlarınız nelerdir? Sadece görüşünüzü merak ettim? Sadece ben mi öyle algıladım anlamak istiyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kertenkele
ya başta bi izliyim dedim imam kıyafeti giymiş filan gizleniyor da

oturacağı eve giderken orda bi mini etekli bi kız çıktı kapattım

olmasa olmuyor mu yani bu tür şeyler

gülmek için illa ki bazı şeylerimizden taviz mi vermememiz gerekiyor?
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gülme değil abi. Şimdi izliyorum... İslamla dalga geçiyorlar adeta. Hırsız imam olmuş kalkıyor namaz rekatlarını bilmiyor namaz kıldırıyo. Namazdan sonraki sahnede vaaz istiyo millet dalga geçer gibi cümleler... Aynı "İtirazım Var" daki gibi yapmışlar... Sözü uygunsa her laftan şerefsizlik akyor... O filmide beğenmemiştim bi vaazı var insanı dinden çıkartacak şekilde! İsteyerek saçma sapan replik yazmış senaristler!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
izlemedim çünkü reklamı izlemeye değmeyeceğini gösteriyodu
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bence resmen dinle (haşa) dalga geçiyor bu dizi,fragmanından belliydi kayda deger olmadıgı.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben art niyetli olabileceğine pek ihtimal veriyorum

atv nin hükümete yakın olduğunu herkes biliyor zaten

reyting için popüler kültürün emrettiği çoğu şeyi yapıyor tabii ki orası ayrı ama

dalga geçmek değil de ,başörtüsünü,sarıklı cübbeli adamları namazı yani islam nişanlarının halk nezdinde hatırlanması

sokakta görüldüğünde yadırganmaması,garipsenmemesi , göz alışkanlığı olması için yapıyorlar gibi geliyor bana...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben izledim..düşündüğünün aksine..hırsız bir adamın istemeden de dini öğrenmesini anlatıyor.. adam hastane odasında bir imamla karşılaşıyor..orda konuşma esnasında isyan ediyor..tövbe haşa ALLAH beni unuttu vs..ondan sonra imam olarak kaçıyor...

hayatında hiç namaz kılmamış..namaz kılmayı öğreniyor...hele bir sahnesi vardı..2 genci odasına alıyor sizin bilgilerini sınayacağım diyor..başlıyor sormaya sabah namazı kaç rekat..abdest nasıl alınır..namazda ne okunur vs vs..onlardan öğrenerek uygulayacak ..

komik ve düşündürücüydü aslında..ben öyle algıladım...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.