You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kertenkele Öldürmenin Sevap Olması Hadisi

Kertenkele Öldürmenin Sevap Olması Hadisi

Kıdemli Üye
RE: Kertenkele Öldürmenin Sevap Olması Hadisi
Mübarek,sen ne diyorsun;alemi çekip çeviren zaten,Allah.

Sen,şu an kendin mi konuşuyorsun ya da kendin mi nefes alıyorsun sanki.
Allah yaratmasa bi an meftasın...

Demekki o gün hayvanata bir tür irade verilmiş,akıl verilmiş olamaz mı yani,ki zaten bi iradeleri var belkide keler üflemek istedi kelerin anatoomisi buna el vermese dahi Allah izin verdi ve bu eylem gerçekleşti ya da bir akıllarıda vardır nerden bilecen,herşey olabilir kardeş.

Buna nasıl cevap bulacan

Onlarda kendine bir ümmet kardeşimmmm... :-)

6/EN'ÂM-38: hem yerde debelenen hiç birhayvan veiki kanadiyle uçan hiç bir kuş yokturkisizin gibi birer ümmet olmasınlar, biz kitâbdahiç bir tefrıt yapmamışızdır, sonra hepsi toplanır Rablarına haşrolunurlar
(ElmalılıHamdiYazır)

Gene

@@@Hz sülayman hayvanlarla konuşup onları anlıyordu ama herkes anlamıyordu,o konuşuyordu ama sana bana normal hayvan... gülücük

Yani akıl duruyor ama olmaz deme olmayan yok bu alemde.....Derin konular bunlar.iş marifetullaha doğru gidiyor...
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-12-2015, Saat:03:34 AM, Düzenleyen: Kelebeketkisi.
General
RE: Kertenkele Öldürmenin Sevap Olması Hadisi
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.