You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: kendine iyi bak
ben imam hatip son sınıftan beri dinlerim :D illa dinliyorum diye bas bas bağırmak mı gerekiyo sessizce dinledim ben :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Babam yanımdan geciyordu ozaman bizde Sagocuyuz Hiç unutmuyorum tam banam arkamda bende durmadan Kaf Kef diyorum=)))
Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-08-2011, Saat:05:48 PM, Düzenleyen: BlackNight.
Profesör
evet kimseye söyleyemedim Tongue Tongue
senden eskiyim demedim zaten hıhhh :D

blacknight acı bi tecrübe miydi :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-08-2011, Saat:05:50 PM, Düzenleyen: gülsevra.
Profesör
hmm bu çok dramatik bi cvp oldu ama Smile

ona göre gençleri uyaralım diye sormuştum Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
:D:D ohoo bnm derslerdeli knoum hep sagoydu.Ödevlerim hep sagoyla ilgili. Muhabbet açılıyo sagoya bağlıyorum :D Hoca bile bıkmıştı :D sınıftakiler düşünmesssiniz bile. Ehehhe patlatıyodum sagodan şarkı :D
Web dersindeydik hoca serbest bıraktı teli çıkarıp sagoyu dinliyodum .d tabi eşlikte ediyodum hoca gelmişte arkamda benim haberim yok :D bide tam öyle bir yerinde duyduki beni :D üfff hocada güldü yaa :D
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ahmet kayanın yanında sagodan bahsetmek çok tuhaf bi muhabbet :D anın çok güzelmiş :D :D :D ama okul gibi yerlerde daha dikkatli olmalısın Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gencleri uyarsak bile Baksana Kimleri dinliyorlar =)

Şimdi Favoriler;Ahmet Şafak,Murat İnce,Mustafa Yıldızdogan,Osman Öztunç,Ali Kınık

2006 lise mezunlari buraya=)
Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.