You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kendimizi nasıl ifade etmeliyiz?

Kendimizi nasıl ifade etmeliyiz?

Profesör
RE: Kendimizi nasıl ifade etmeliyiz?
efet öyleyim :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Alıntı:kendini iyi ifade etmeden önce karşındakini iyi tanıman lazım

Demek ki her iki taraftan birisinin sohbeti başlatması gerekir. Ancak "tanıma", uzun bir süreci kapsar. Normatif(kuralcı) bir anlayış ya da "ben anlarım" söylemi yanlışa davetiye çıkartabilir. Çünkü kişileri tanıyabilmek için zamana ihtiyaç vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet reyyan abla işte bende bunu diyodum. uzun vade de nasıl olcak diye sordum :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Forumda neden msn ağzıyla konuşuyoruz? Daha güzel, doğru ve uzun cümlelerle yalın bir şekilde kendimizi anlatmak zor mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
el alışkanlığı. eğer msnde öyle yazsak burda da öyle yazardık. yani ben öyle yapardım.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arkadaşlar

ben kendimi tanıtmadan önce karşımdakini tanımaya çalışırım elbetteki en ince ayrıntısını bilemem ama kişi kendisini belli eder az buçuk

en azından şimdiye kadar tanıdığım kişilerde yanılmadımWink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.